Laden...

Over ons

Met de start van Friand Elektrotechniek BV in 1982, is de basis gelegd voor een bedrijf met visie. Friand is uw betrouwbare partner voor alle toepassingen, welke direct of indirect te maken hebben met tijdelijke stroomverdelingen.

Als fabrikant en leverancier zijn wij in staat u op een professionele manier te ondersteunen en garant te staan voor de levering van een kwaliteitsproduct onder het motto: "Uw veiligheid, onze zorg". En dit alles volgens het principe van productie op maat.

 

stroomverdeelkasten.nl

powered by: Friand Elektrotechniek B.V.

Van Rensselaerweg 4A

6956AV, Spankeren

Tel.: 0313-420578

Fax.: 0313-421040

Mail: info@friand.nl

Veiligheid

Uitgangspunt binnen de elektrotechniek is in steeds toenemende mate “veiligheid”. Ook voor Friand is derhalve veiligheid stevig verankerd in de wijze, waarop producten worden gefabriceerd hetgeen zich laat vertalen in zorg voor mens & machine.  

Groot assortiment

Meest uiteenlopende type verdeelkasten / verlengkabels en componenten. Vindt u uw product niet? Mail of bel ons dan, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij het gewenste product tegen een scherpe prijs leveren en vaak ook nog erg snel!


Snelle levering

Ondanks dat wij de meeste van onze producten op maat maken, wil dit niet zeggen dat er niet snel geleverd kan worden. Vrijwel altijd kunnen wij zeer snel een passende oplossingen vinden en de gewenste producten leveren.

Stroomverdeelkasten.nl
Powered by Friand Elektrotechniek