Laden...

Over ons

Stroomverdeelkasten.nl is een onderdeel van Friand Elektrotechniek B.V. Stroomverdeelkasten.nl is dé specialist in het leveren van stroomverdeelkasten, verlengsnoeren en toebehoren die volledig aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.

Bij ons bent u verzekerd van producten van topkwaliteit door fabricage in eigen huis en het uitvoerige keurings- en certificeringsproces. Of het gaat om een standaard stroomverdeelkast, verlengsnoer of een maatwerkoplossing, wij vinden samen met u de juiste oplossing. Ons team staat klaar om vrijblijvend advies te geven en u te voorzien van professionele ondersteuning.

Friand Elektrotechniek B.V. is in 1982 opgericht als producent van rubber stroomverdeelkasten. Sinds 2006 zijn de activiteiten uitgebreid en zijn wij ook leverancier van verlengsnoeren en vele soorten kabel. Daarnaast is Friand uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van producten voor de professionele PV installateur.

Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige elektrotechnische producten, waarbij de focus ligt op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

 

stroomverdeelkasten.nl powered by: Friand Elektrotechniek B.V.

Van Rensselaerweg 4A

6956AV, Spankeren

Tel.: 0313-420578

Fax.: 0313-421040

Mail: info@friand.nl

Veiligheid

Uitgangspunt binnen de elektrotechniek is in steeds toenemende mate “veiligheid”. Ook voor Friand is derhalve veiligheid stevig verankerd in de wijze, waarop producten worden gefabriceerd hetgeen zich laat vertalen in zorg voor mens & machine.  

Groot assortiment

Meest uiteenlopende type verdeelkasten / verlengkabels en componenten. Vindt u uw product niet? Mail of bel ons dan, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij het gewenste product tegen een scherpe prijs leveren en vaak ook nog erg snel!


Snelle levering

Ondanks dat wij de meeste van onze producten op maat maken, wil dit niet zeggen dat er niet snel geleverd kan worden. Vrijwel altijd kunnen wij zeer snel een passende oplossingen vinden en de gewenste producten leveren.

Stroomverdeelkasten.nl
Powered by Friand Elektrotechniek